Voeten

Over de salon

Pedicuresalon Marleen is gestart in 1988 en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer 14627697.

Marleen werkt volgens de zg. HAM-code (Hygiƫne / Arbeidsomstandigheden / Milieu). Dit is een door de overheid opgestelde code. Elke pedicure is verplicht volgens deze HAM-code te werken. Voor u als klant betekent dit de zekerheid dat alle gereedschappen op de juiste wijze gereinigd worden zodat er geen enkele kans bestaat tot het oplopen van een of andere infectie. De gereedschappen worden na elke behandeling gereinigd. Voor elke klant wordt een nieuw steriel mesje gebruikt.

De door Marleen gebruikte moderne apparatuur voldoet aan de laatste stand der techniek. Zo is de pedicuremotor een nat-spray type. Tijdens het frezen wordt een desinfecterende vloeistof op de nagel gespoten. Dit heeft tevens een verkoelende werking.

Om up-to-date te blijven volgt zij nauwlettend alle ontwikkelingen in haar vakgebied. Mede daarom is zij dan ook lid van ProVoet, de Algemene Nederlandse Beroepsorganisatie voor Voetverzorger / Pedicure.